Apr 23, 2019, 10:53 PM

Тайнството на таинствата 

  Poetry » Phylosophy
687 11 12

Аз вярвам в невъзможните неща,

във чудеса и сбъднатост вълшебна,

в онази непонятна красота

от извора на тайната целебна.

И чувствам, че съм мъничкото семе,

което пази вечния живот.

Дихание небесно има в мене,

Диханието на Самия Бог!

© любимка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??