23 апр. 2019 г., 22:53

Тайнството на таинствата 

  Поэзия » Философская
682 11 12

Аз вярвам в невъзможните неща,

във чудеса и сбъднатост вълшебна,

в онази непонятна красота

от извора на тайната целебна.

И чувствам, че съм мъничкото семе,

което пази вечния живот.

Дихание небесно има в мене,

Диханието на Самия Бог!

© любимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??