21 abr 2014, 11:46  

Така е 

  Poesía » Otra
389 0 2

Всяка сутрин рано

идеята ти се заражда,

съчиняваш го прекрасен -

стих, красив и искрен.

 

Към обяд е вече друго,

там, в близкото кафе,

ти с тея го заглаждаш

и стихът си става  зле.

 

Вечер спорът се заражда

точно там не е така,

но накрая се показва

той, стихът не е това.

 

Днес, на празника велик,

аз отново ще ти кажа,

че  стихът ти  има лик,

щом от раз ми го покажеш.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??