Всяка сутрин рано
идеята ти се заражда,
съчиняваш го прекрасен -
стих, красив и искрен.
Към обяд е вече друго,
там, в близкото кафе,
ти с тея го заглаждаш
и стихът си става зле.
Вечер спорът се заражда
точно там не е така,
но накрая се показва
той, стихът не е това.
Днес, на празника велик,
аз отново ще ти кажа,
че стихът ти има лик,
щом от раз ми го покажеш.
© Елена Все права защищены