Опитвам се да прочета в очите ти,
това, което смятам, че е важно.
Но те, по дяволите, са изкуствени
и някак си ме гледат доста странно.
Най-тежко е, когато се мълчи
и решението обмисляш да покриеш.
Повече тогава и от камшик боли,
когато се надяваш времето да те покрие.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados
Бъди щастлива!