Nov 27, 2008, 8:35 AM

Така е, нали?! 

  Poetry
473 0 5

Опитвам се да прочета в очите ти,

това, което смятам, че е важно.

Но те, по дяволите, са изкуствени

и някак си ме гледат доста странно.

 

Най-тежко е, когато се мълчи

и решението обмисляш да покриеш.

Повече тогава и от камшик боли,

когато се надяваш времето да те покрие.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??