23 jul 2008, 23:11

Така мисля 

  Poesía » Otra
773 0 9

 

 

В съвременото римоденствие,
чрез пролога на този век.
В последната - не бляскавата слава
на демоса и на отделния човек,
Кръгът на хроноса ни връща
в спиралата на земните неща -
и съпоставя теб и мен

с илюзиите си за Любовта.

 

 




© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??