23.07.2008 г., 23:11 ч.

Така мисля 

  Поезия » Друга
785 0 9

 

 

В съвременото римоденствие,
чрез пролога на този век.
В последната - не бляскавата слава
на демоса и на отделния човек,
Кръгът на хроноса ни връща
в спиралата на земните неща -
и съпоставя теб и мен

с илюзиите си за Любовта.

 

 




© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??