28 dic 2008, 20:35

Така ще никне (кратки) 

  Poesía
1237 0 16


Понякога сме смешни и сме зли,
и вярваме - Темида все ни пази!
Но както го посеем и тръбим,
така ще никне семе от зарази!

© Златка Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??