5 sept 2008, 16:55

Такава е съдбата ни! 

  Poesía
745 0 16
Такава е съдбата ни! Да се обичаме,
а търсим смисъл във едно безсмислие.
Да се откриваме в дедите ни, а тичаме!
Да, тичаме и все до... никъде!
Такава е съдбата ни! Да даваме,
да кръстим със любов децата си,
на малките победи тихо да се радваме,
а на безценица продаваме мечтите си!
Защо? Не вярвам днес, че ослепяваме!
Нима човек така с нещастието свиква?
Животът не е просто оцеляване,
не бързайте да стигнете последната си спирка...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??