16 mar 2010, 11:20

Такава обичай ме 

  Poesía » De amor
1140 0 7

 

Приеми ме такава, каквато съм –
дива страст, по моряшки разхайтена.
Да съм кротка не мога дори насън,
аз съм сякаш от огън изваяна.

 

Във очите ми мълнии гонят се,
там кипи океан от емоции.
Във сърцето ми демони борят се
и събуждат в мен всички пороци.

 

А кръвта ми е лава, помитаща
всяко срещнато пътьом препятствие.
В мен живее душата на скитница,
смело търсеща вечното щастие.

 

Грешна, огнена, дива, но истинска -
с имена най-различни наричай ме.
Аз не съм героиня измислена.
Приеми ме, такава обичай ме!

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??