23 sept 2011, 22:52  

Такъв ми идвай... 

  Poesía » De amor
916 0 21

Не се заричай – ти си див мустанг

и твоят свят са дивите савани.

Не може да те укроти юзда,

ни благослов, ни клетва да те хване.
 

Съвсем не ти отива да се вричаш -

(неверен си дори и във съня).

Но твоята любов е по-различна

и аз не искам да те променя.
 

Такъв ми идвай – виещ към Луната.

И гороломен, и безкрайно мил....
 

Да беше дявол, би измислил Ада.

Да беше ангел, би го отменил.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??