12 feb 2013, 7:48

Такъв те запомних … 

  Poesía » De amor
729 0 9

Такъв те запомних…

 

На ухото ми шептеше –

влюбен, влюбен, влюбен!

 

С дъх рисуваше планети

и заселваше ги с птици.

 

Чудеса за мен твореше –

влюбен, влюбен, влюбен!

 

Топъл вятър ти ми беше,

полет и зеници…

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??