Такъв те запомних…
На ухото ми шептеше –
влюбен, влюбен, влюбен!
С дъх рисуваше планети
и заселваше ги с птици.
Чудеса за мен твореше –
влюбен, влюбен, влюбен!
Топъл вятър ти ми беше,
полет и зеници…
© Росица Танчева Все права защищены