17 jul 2010, 19:12

Там някъде 

  Poesía » De amor
903 0 26



Там някъде

 

Заслуша ли се в шепота

на вятъра в нощта?

Там някъде съм аз -

частица въздух,

притихнала в диханието

на спящата земя.

Усети ли милувката

в лъчите светлина?

Там някъде съм аз -

разтворена като дъга,

зареяна далеч

в зенита на деня.

Съзря ли отражението

във изворна вода?

Там някъде съм аз -

живителната капка,

избликваща и носена

от извора на вечността.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??