Там някъде
Заслуша ли се в шепота
на вятъра в нощта?
Там някъде съм аз -
частица въздух,
притихнала в диханието
на спящата земя.
Усети ли милувката
в лъчите светлина?
Там някъде съм аз -
разтворена като дъга,
зареяна далеч
в зенита на деня.
Съзря ли отражението
във изворна вода?
Там някъде съм аз -
живителната капка,
избликваща и носена
от извора на вечността.
© Сеси Всички права запазени