22 ene 2014, 23:30

Там (отново) 

  Poesía
449 0 1

Там, където стоях

Там, където нявга бях...

без лице, без чувства...

сега лежи светлина!

 

През тръни и мрежи (тя) минава

За да огрее часовника стар

със ръце... без форма

тя открива нов, бял олтар!

И се докосва...

И ме докосна -         лъч светлина

 

Там, където стоях,

където бях... самотна

                                      В Мъчна тъга...

© Кейтлин А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На мястото на тъгата идва светлина...

    Хареса ми, Reddas! Стихото е някак светло...

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??