22 jun 2006, 7:19

Там в оня храм 

  Poesía
538 0 7

          Там в оня храм


Как искам в миг очите да отворя,
да срещна твоите изпиващи очи.
За дълго после аз да ги затворя,
в мига , когато с мене там си ти.

Там, в оня храм на страст, без свян,
от който всички сме дошли до тук.
Греховен храм, събуждащ блян,
извиращ от гърдите ми във звук.

Копнежа ти за женското ми тяло
събужда в мен дълбоко оня стон.
С ръцете си обвиваш ме изцяло,
полагаш ме високо в царствен трон. 

Със страстни ласки, като морска пяна
обсипваш и заливаш ме, забулена в тъма.
И в този миг на сладост животворна,
в едно се сливаме в любовната дъга.

А после, след това, съвсем накрая,
когато тихо сгуша се до мъжката ти гръд,
заспиващи един до друг, на сън, в омая,
завинаги сме свързани, чак до отвъд.

     08.05. 2006

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??