27 ago 2008, 14:51

Там винаги сме двама!… 

  Poesía » De amor
1165 0 2

 

 

Ти всяка вечер в моя сън

като фантом се явяваш и

изцяло го преобразяваш.

 

В съня звездите небосклона

огряват ясно, а луната пътечка

тясна към теб ми бележи.

 

Светът изглежда малък и

съвършен, но защото просто

ти си тук, до мен.

 

Твоето име изричам във съня

и ти се появяваш, дори да си

бил и на край света.

Но, уви, в реалността не е така,

и аз без теб се чувствам толкова сама.

 

Една-едничка утеха ми остава:

в мислите ми и в съня, ние

винаги сме двама.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Готово...
  • Моля те, поправи това малАк... просто някак си ... не знам... не ми изглежда нормално ... Иначе стихът е хубав, браво!
Propuestas
: ??:??