22 nov 2007, 14:25

Танцът на снежинките 

  Poesía » Para niños
2757 0 15

Бели, пухкави снежинки

падат от небето.

Колко хубаво танцуват -

мисли си момчето.

 

 

Вижте, колко грациозно

те летят в небето.

Като малки балеринки

със искрящи пелеринки. 

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??