Nov 22, 2007, 2:25 PM

Танцът на снежинките 

  Poetry » For kids
2447 0 15

Бели, пухкави снежинки

падат от небето.

Колко хубаво танцуват -

мисли си момчето.

 

 

Вижте, колко грациозно

те летят в небето.

Като малки балеринки

със искрящи пелеринки. 

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??