7 oct 2011, 15:22

Танго за двама 

  Poesía » Otra
1669 0 20

http://dancing-stars.start.bg/play.php?lid=389497&tv=yt

 


... и се уча, обула високи токове,
на сляпо най-страстния танц.
Пообърквам ги още стъпките,
то е, че подът блести, като гланц.
Затова плахо, стъпка след стъпка,
тръгвам, сякаш ме води ръка,
но въртейки се, падам на пода,
без партньор съм... а не може така.
 
Този ритъм сам танца ще води
на това  Аржентинско танго.
Протегни си дланта, за да мога
да се слея със теб във едно.
Много плавно със страст поведи ме
и танцувай със мен, дъх стаил.
Аз ще следвам на стъпките вихъра
с тоалет, гърба ми разголил...
Да усетиш по кажата тръпна
как залудва копнежният чар,
и след танца за миг да целуна
твоите устни със моите - жар.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??