20 jun 2014, 23:34

Тая нощ край хамбара 

  Poesía » De amor
626 0 6

-


Тая нощ край хамбара

ще ти дам всичко свое –

на лицето загара,

и на пазва – усоето.

 

В медни менци наливам

ечемична ракия –

да ухае на мливо,

та с любов да я пиеш!

 

Ще са там отразени –

влюбен поглед райграсен,

и сърце-хризантема,

и на устни – меласата.

 

Хайде, скачай на коня,

та до мрак да ме стигнеш.

Ще ти сторя поклони

с най-немирните мигли.

 

А небето сърдито

нека с гръм те подсети –

да заскачаш в гърдите,

да забързаш сърцето.

 

 

-

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??