5 nov 2009, 22:17

Тая приказка е моя... 

  Poesía » Filosófica
494 0 5

                                           Тая приказка е моя...

                                                                         "Ние сме това, което сами сме сътворили

                                                                           за себе си."

Новороден денят

направи първа стъпка.

Завърнах се, отворила

вратите на мистериозни сънища,

пречистена...

И хванах го, и го поведох

към неизвестност,

съградена от очакване.

А мисли алхимично

забълбукаха, излъчвайки

 сияние от

музика, палитра и перо.

Три ключа за кристалното кълбо...

На себе си ще бъда

кръстницата-фея.

Надеждата си ще превърна

във карета,

а вярата ще бъде красивият ми паж.

Ще сътворя най-белоснежна рокля

от нишки на любов четирилистна

и ще танцувам до среднощ

с  един измислен принц.

Ще споделя дискретно

малка тайна,

че... тая приказка...

ще е безкрайна.

                                                                   Диана   Загора

© Диана Кънева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??