15 ago 2013, 23:34

Тази женска любов 

  Poesía » De amor
750 0 11

Ти защо ù отключи сърцето си? Грешка!
Да си беше научил урока с годините -
като всички жени по природа е вещица,
а пък ти си поредния случен наивник.

Не мълчи. Разкрещи се, изкашляй отровата.
Като гнили  хралупи са празни очите ти.
 Ти какво - ще ù палиш кандило до гроб ли
и бездомен от скръб подир нея ще скиташ?

Утре друга ще тръпне на твоя олтар,
ще те пият греховни очи и обятия.
Тази женска любов е най-сладкия дар.
И най-лютото женско проклятие.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??