15 авг. 2013 г., 23:34

Тази женска любов 

  Поэзия » Любовная
760 0 11

Ти защо ù отключи сърцето си? Грешка!
Да си беше научил урока с годините -
като всички жени по природа е вещица,
а пък ти си поредния случен наивник.

Не мълчи. Разкрещи се, изкашляй отровата.
Като гнили  хралупи са празни очите ти.
 Ти какво - ще ù палиш кандило до гроб ли
и бездомен от скръб подир нея ще скиташ?

Утре друга ще тръпне на твоя олтар,
ще те пият греховни очи и обятия.
Тази женска любов е най-сладкия дар.
И най-лютото женско проклятие.

© Христина Мачикян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??