26 may 2021, 17:05

Тази любов 

  Poesía » De amor
420 2 7

Не е шумна тази любов,

Не дойде със заря и фанфари.

Не усетих кога, как, защо,

но в душата ми огън запали.

 

Тихо, кротко, приседна до мен

и протегна ръка да ме стопли.

Тананикаща нежен рефрен,

във сърцето ми тя се закотви.

 

Нарисува ми цветни мечти.

Като татус по мен ги гравира.

А в очите ми пръсна звезди.

Да намеря се ме мотивира.

 

И ухае ми люляков цвят.

Необятът пред мен се разкрива.

Виждам нов и вълшебен друг свят,

в който слънцето ме навигира.

 

Не е гръмка тази любов

и за нищичко не претендира,

Ала вля в клетките ми живот.

В тихостта е нейната сила!

© Мануела Бъчварова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??