27 dic 2013, 19:37  

Тази нощ 

  Poesía
660 0 1

Притихнала гола изгубена

някъде в гънките на завивките

се крие дъхът ти и влюбено

не иска да спира сърцето ти

 

крехки облаци от надежди

страхливо се гушкат зад ухото ти

сирените омагьосани пеят

със завист около леглото

 

в тази нощ няма начало

нито край минало бъдеще

в тази нощ под това одеяло

сме същите

 

Орисани да сме родени

белязани  да сме различни

несигурни да се събираме

спокойни че се обичаме

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??