Притихнала гола изгубена
някъде в гънките на завивките
се крие дъхът ти и влюбено
не иска да спира сърцето ти
крехки облаци от надежди
страхливо се гушкат зад ухото ти
сирените омагьосани пеят
със завист около леглото
в тази нощ няма начало
нито край минало бъдеще
в тази нощ под това одеяло
сме същите
Орисани да сме родени
белязани да сме различни
несигурни да се събираме
спокойни че се обичаме
© Дух на лютеницата Все права защищены