Тази тиха зима
Тази зима спира времето.
Тихо е, много е тихо.
Събират се в шепа всички
останали ми истински неща.
Тишини, шепоти и снежности,
думи, чувства и залези.
Кестени, въгленче и врабчета.
В малък огън.И в сълза.
Тази тиха зима
събира сърцето в шепа,
шепа безумно обичане.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados