6.01.2014 г., 17:38 ч.

Тази тиха зима 

  Поезия » Любовна
574 1 4

Тази тиха зима

Тази зима спира времето.
Тихо е, много е тихо.
Събират се в шепа всички
останали ми истински неща.
Тишини, шепоти и снежности,
думи, чувства и залези.
Кестени, въгленче и врабчета.
В малък огън.И в сълза.
Тази тиха зима
събира сърцето в шепа,

шепа безумно обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??