Пощальонът вече пощата не носи...
И децата не тичат вече вънка боси!
Във сърцето ми тъгата дреме
иска тя любовта ми да отнеме.
Тази вечер аз ще се напия
и със вино и ракия...
Как искам аз да те забравя
И от спомена да те извадя...
На масата самотен аз седя.
Където лани с теб седяхме.
Сега съм сам горя от самота.
А ти си някъде далече...
Душата тъжна сълзите рони
и мъчи се тъгата да изгони!
Но сам на масата седя, и пия аз
от тъжната ракия.
Тази вечер аз ще се напия.
И със вино и ракия.
На масата самотен ще седя...
Където лани с теб седяхме.
© Ангел Todos los derechos reservados