25 abr 2008, 11:41

Тази вечер бях на среща 

  Poesía » De amor
676 0 1
Тази вечер бях на среща
с твойте ангелски очи.
С пулса, който тихо се усеща,
защото нямаше и как да замълчи.

Зная, нямаше сърце, което
като мойто в онзи час да е щастливо.
И морето, пясъците, и небето,
в този миг усещаха се живи.

Затихна блясък и луната
на погледа ти да се наслади.
Вихъра си спря дори вълната,
в ръцете ти да поседи.

Да можех аз да дойда със вълните
и нежно с тях да те обвия,
и за момент да се завърна в дните,
когато чувствата си можех да не крия.

Да можех да се преродя в луната,
всяка нощ аз скришно да те гледам.
Така и мъката в душата
щеше да изглежда бледа.

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??