16 feb 2005, 22:39

Тежки пендари 

  Poesía
1126 0 1
Там, при реката, там на теб се обрекох,
тебе, либе, вечно да любя се врекох,
но небето наше буря потъмни,
черен облак забули мойте дни.

Съдбата моя прокле ме
на бяла рокля да нижа тежки пендари,
а сърцето ми черно сега,
часът на друг невеста да стана удари.

И кога видиш, либе, как бяла ми луна
омайно свети,
разкажи ми за нея, че не виждам я веки,
душата ми черен сокол изпи,
сърцето - жажда по тебе уби.

© Ана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??