По спешност набирам
телефон 112
за спешни случаи.
Имам нужда от помощта им.
Задушавам се.
Получавам пристъп.
Отзоваваш се Ти,
макар в последните минути.
Ти си спасението.
Набирам телефона отново.
" - Отказвам помощта Ви! "
Моята помощ е тук.
Моето спасение е тук.
25.10.2018
© buchittaa Todos los derechos reservados