26.10.2018 г., 0:32 ч.

Телефон 112 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
625 3 4

 

По спешност набирам
телефон 112
за спешни случаи.

 

Имам нужда от помощта им.
Задушавам се.
Получавам пристъп.

 

Отзоваваш се Ти, 
макар в последните минути.

 

Ти си спасението. 

 

Набирам телефона отново.

 

" - Отказвам помощта Ви! "

 

Моята помощ е тук.
Моето спасение е тук.

 

25.10.2018
 

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??