13 jun 2010, 20:35

Теодора 

  Poesía » De amor
612 0 0

Посветено на моята съученичка Теодора, която отсъстваше много

 

Когат` от мене си далеч,

аз не мога да издържам.

В мен е поголовна сеч -

мъката си не удържам.

 

Как без теб аз ще живея,

ти си моята душа!

Друга аз не ще копнея,

щот' без тебе ще умра!

 

С тебе аз се чувствам млад,

но без тебе съм ръждив!

С теб съм в рая - без теб е ад,

в близост ли си - аз съм жив...

 

 

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??