1 nov 2014, 23:15

Тези удивителни в очите ти... 

  Poesía » De amor
865 2 1

Тези удивителни в очите ти

влюбено ме карат да мечтая,

звездите разпилял в косите ти,

"Обичам те", ех, страстно да призная.


Без много думи, без излишни фрази,

с въздишките ми като пред светица,

със ласките - гальовните ни залези,

с целувките уханни по вечерница.


А може би това не стига някак си,

и още искам, нямам грам насита,

потъвам във очите ти и губя се

във синята безбрежност дяволита.


Жадувам, там да стихнал съм завинаги,

да няма облаци, които да ме плашат,

стихийни ветрове далеч да са потулени

и всяка нощ да бъде само наша.


Тези удивителни в очите ти

в хлапакът влюбен кротко ме превръщат,

към теб летя със трепета на дните си

и всеки миг мечтано те прегръщам!

© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно любовно стихотворение, Красимире.От всяка изписана дума
    блика любов. Искам да подбера цитат, но всички са еднакво силни.
    Щаслива е тази твоя избраница!
    Желая ти ново вдъхновение и нови прекрасни творби! Хубав ден!
Propuestas
: ??:??