Тези удивителни в очите ти
влюбено ме карат да мечтая,
звездите разпилял в косите ти,
"Обичам те", ех, страстно да призная.
Без много думи, без излишни фрази,
с въздишките ми като пред светица,
със ласките - гальовните ни залези,
с целувките уханни по вечерница.
А може би това не стига някак си,
и още искам, нямам грам насита,
потъвам във очите ти и губя се
във синята безбрежност дяволита.
Жадувам, там да стихнал съм завинаги,
да няма облаци, които да ме плашат,
стихийни ветрове далеч да са потулени
и всяка нощ да бъде само наша.
Тези удивителни в очите ти
в хлапакът влюбен кротко ме превръщат,
към теб летя със трепета на дните си
и всеки миг мечтано те прегръщам!
© Красимир Трифонов Все права защищены
блика любов. Искам да подбера цитат, но всички са еднакво силни.
Щаслива е тази твоя избраница!
Желая ти ново вдъхновение и нови прекрасни творби! Хубав ден!