12 jun 2021, 16:40

Ти 

  Poesía » De amor
228 0 2

Ти си вопъл в пустиня.

Изгаряш ме като жарава. 

Аз. 

Аз съм писмо в бутилка. 

Откриваш ме. 

Ние. 

Ние сме пясък в океана. 

Непрогледни.

Ние сме море от стон в примирие. 

Наследихме богатство от Всемира.

Бродихме на сън и на яве, 

За да открием смелостта. 

Да бъдем вечни и пробудени,

В опиянението на мечтите ни. 

Сбъдвам твоята мисъл, 

А ти си вопъл в море. 

Пустинята стана на жар

От очите ти парещи.

Ела.

В очите на илюзията, 

Че има други, 

Освен мен и теб. 

 

© Adriana Zhelyazkova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??