31 ago 2009, 12:36

Ти беше 

  Poesía
865 0 22

                                                                                                  

                                                                                                             на баба

Ти беше река – бяла, пенлива,

ти беше вода – прохладна и жива.

Ти беше и утрин – звънка и свежа,

ти беше и вечер – топла и нежна.

 

Ти беше и песен – с нея заспивах,

ти беше и вяра – когато унивах.

Ти беше стреха – бездомна прие ме,

ти беше утеха – нощем и денем.

 

Ти беше молитва – силна и чиста,

ти беше моят сигурен пристан.

Ти не поиска нищо в замяна.

Мъничко обич....Но вече те няма....

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??