10 abr 2019, 10:07  

Ти беше с(тихо)вете в мен 

  Poesía » De amor
485 0 0

Докосването ти не бе необходимо,

исках нещо по-трудно заличимо.

Открих и взех го без да те допирам,

без телата ни да консумирам.

 

През теб част от себе си намерих.

Гордо новите криле разперих.

Покрай теб се рея, за да пожелая нямо:

"попътен вятър също имай само".

 

 

© Аделина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??