Докосването ти не бе необходимо,
исках нещо по-трудно заличимо.
Открих и взех го без да те допирам,
без телата ни да консумирам.
През теб част от себе си намерих.
Гордо новите криле разперих.
Покрай теб се рея, за да пожелая нямо:
"попътен вятър също имай само".
© Аделина Всички права запазени