13 may 2011, 10:24

Ти без мен 

  Poesía » De amor
719 0 1

ТИ БЕЗ МЕН


Ти без мен ще можеш ли да плачеш,
облегната на някоя скала,
коси, от вятър бурно разпилени,
душащи с писък твоята снага.

Ти без мен ще можеш ли да виждаш
на слънцето божествената светлина,
на дух самотен скитащ ти да се привиждаш,
рушаща нощем - на хората, слънца.

Ти без мен ще можеш ли да чувстваш
красота на щастие - наречена живот,
с шамар отпратила ръката моя,
която искаше да носи тежкия хомот.

Ти без мен - решила вече,
по пътя продължаваш във нощта,
път, по който аз с цветя за теб обсипвах,
треперещ със надежда да се върнеш сутринта.

 

© Андриан Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не...всичко изброено се прави от двама,дори и сами го правим в името на нещо или някой...Дълбоко е и в унисон с моите сегашни мисли.Поздрав!
Propuestas
: ??:??