9 mar 2010, 12:55

Ти имаш много имена: 

  Poesía » De amor
1226 0 4

Ти имаш много имена:

сутрин си девойка, обед госпожа,

вечер си незнайно каква.

Събрала във себе си безброй настроения,

сутрин сърдита, обед добра,

вечер си... незнайно каква.

Носиш усмивки, обичаш цветя,

обличаш се в рокля или пола,

даряваш любов, носиш утеха,

и носиш дух и вяра в човека,

ти си обичана, ти си страстно желана,

днес си разплакана, утре засмяна...

Ти имаш много имена:

Ти си цвят, аромат, красота,

руса си или със тъмна коса,

днес ти си сянка, утре съдба,

но най ти приляга име: жена.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??