16 feb 2008, 0:38

Ти избираш, приятелю мой! 

  Poesía » Filosófica
621 0 5

МИР ИЛИ ДРЯЗГИ,

РИТНИЦИ ИЛИ ЛАСКИ,

"ЧАО" ИЛИ "ЗДРАСТИ",

ЛЮБОВ,ИЛИ СТРАСТИ...

ТИ ИЗБИРАШ, ПРИЯТЕЛЮ МОЙ!...

 

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??