Ти ли си жената от съня ми,
с която снощи тичах и лудях?
Ти ли спираше дъха ми,
в твоите прегръдки ли летях?
Ти ли беше тази птица,
която рееше се в мойте синева?
Ти ли даде ми искрица,
да пламне в мене любовта?
Ти ли ми огря лицето,
със слънчев лъч във утринта?
Ти ли караше сърцето,
да шепти "това е тя"?
Ти ли беше капката дъждовна,
утолила жаждата ми за любов?
Тебе ли целувах във нощта греховна,
ти ли вдъхна ми живота нов?
Ти ли си жената от съня ми,
за която толкова отдавна съм мечтал?
Ти ли си жената от съня ми,
без която даже миг не бих живял?
© Деян Димитров Todos los derechos reservados