20 may 2016, 20:18

Ти ли си? 

  Poesía » De amor
592 0 0

Ти ли си тази празнота?

Ти ли си пространството, липсващо в душата ми,
нявга пълнещо я с топлина?
Бленът по теб лъжовен ли е,

или сърцето наистина те разпозна? 
Другата му част ли си,
или споменът отново заблуда ми навя? 
Дали, или... 
Безспир въпроси във главата си редя.
Лутам се, търсейки процеп светлина,
път извън дебрите на озадачеността...

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??