May 20, 2016, 8:18 PM

Ти ли си? 

  Poetry » Love
590 0 0

Ти ли си тази празнота?

Ти ли си пространството, липсващо в душата ми,
нявга пълнещо я с топлина?
Бленът по теб лъжовен ли е,

или сърцето наистина те разпозна? 
Другата му част ли си,
или споменът отново заблуда ми навя? 
Дали, или... 
Безспир въпроси във главата си редя.
Лутам се, търсейки процеп светлина,
път извън дебрите на озадачеността...

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??