20.05.2016 г., 20:18 ч.

Ти ли си? 

  Поезия » Любовна
584 0 0

Ти ли си тази празнота?

Ти ли си пространството, липсващо в душата ми,
нявга пълнещо я с топлина?
Бленът по теб лъжовен ли е,

или сърцето наистина те разпозна? 
Другата му част ли си,
или споменът отново заблуда ми навя? 
Дали, или... 
Безспир въпроси във главата си редя.
Лутам се, търсейки процеп светлина,
път извън дебрите на озадачеността...

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??